Пневмоподушки без стакана 344187-2S

Номер заказа

300206

Номер Fabio

344187-2S

Пневмоподушки без стакана

115*80*75

24

OEM
DAIMLER CHRYSLERA 942 320 73 21
DAIMLER CHRYSLERA 942 320 27 21
CROSS
AIRTECH34187-22K**SA (Voss232)
CONTITECH4187 NP22 (Voss232)
CONTITECH4187 NP24 (Voss232)
Тип автомобиля