Пневмоподушки без стакана 344187-1S

Номер заказа

300205

Номер Fabio

344187-1S

Пневмоподушки без стакана

115*80*75

24

OEM
DAIMLER CHRYSLERA 942 320 72 21
CROSS
AIRTECH34187-21K**SA (Voss232)
CONTITECH4187 NP21 (Voss232)
CONTITECH4187 NP23 (Voss232)
Тип автомобиля