Пневмоподушки без стакана 344186-3S

Номер заказа

300209

Номер Fabio

344186-3S

Пневмоподушки без стакана

115*80*75

22

OEM
DAIMLER CHRYSLERA 942 320 70 21
DAIMLER CHRYSLERA 942 320 24 21
CROSS
AIRTECH34186-23K**SA (Voss232)
CONTITECH4186 NP23**SA (Voss232)
CONTITECH4186 NP21**SA (Voss232)
Тип автомобиля